Obrazec za naročilo izdelkov

Vsi, ki si želite naročiti izdelke iz uradnega programa AC Milan lahko to storite tako, da si ogledate spletno trgovino na naslovu http://store.acmilan.com/.

Vsem članom Kluba navijačev AC Milan Slovenija je omogočeno kupovanje Milanovih uradnih izdelkov s 15% popustom, katerega bomo upoštevali ob obdelavi vašega naročila.
Za nakup, članstvo v Klubu navijačev AC Milan Slovenija ni pogoj. Prav tako ni omejitve nakupa glede vrednosti nakupa ali količine naročenih izdelkov. Izdelke boste prejeli s paketom po pošti ali pa jih lahko dvignete na sedežu kluba. Vse cene izdelkov so enake cenam na spletu v uradni trgovini. Po oddaji naročila, boste prejeli predračun, na katerem bodo navedeni vsi potrebi podatki za plačilo. Po prejetju nakazila, bomo Vaše naročilo oddali v obdelavo. V kolikor po nakazilu kupca in pred našo oddajo naročila artikel ni več na zalogi kupcu vrnemo denar ali pa ga koristi za nakup drugega. Menjava artiklov zaradi napačne izbire velikosti ni mogoča. Za reklamacije ali vračilo izdelkov se obrnete direktno na Milan E-Store. Rok dostave je 15 – 20 dni od dneva plačila.
Obdelava in poštnina nakupa je fiksna 15 evrov. To vključuje italijansko in slovensko poštnino.
Za vas smo pripravili obrazec za naročilo izdelkov, ki ga lahko izpolnite spodaj. Prosimo, da upoštevate vsa polja. Za dodatne informacije in morebitne težave se obrnite na nakup@acmilan.si ali na št. 040696064.