Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Ogled tekme: Milan - Lazio, sobota 13. april ob 20.30

MAR 17 2019

avtor: Klub navijačev

Vse simpatizerje nogometnega kluba AC Milan vabimo, da si ogledate tekmo Milan - Lazio. Srečanje bo na sporedu v soboto, 13. aprila ob 20:30 uri na stadionu San Siro v Milanu. Ob prihodu v Milanu sledi piknik pred stadionom!

Prijave so odprte za člane in nečlane. V opombah lahko prijavite dodatne osebe in zraven napiše njegovo ime ter datum rojstva (ter državo rojstva, če ni Slovenija).

ROK ZA PRIJAVE JE SOBOTA, 6. 4. 2019, do 20. ure. 

Postopek prijave:

  1. Kot ponavadi, se prijavite preko spletnega obrazca na naši spletni strani. Kot smo že omenili, lahko en član prijavi enega ali več nečlanov (ki niso navijači nasprotne ekipe) v opombah, kjer navede zahtevane podatke (ime, priimek, datum rojstva). Ne pozabite označiti mesta odhoda. V kolikor bo dovolj prijav, bo organiziran prevoz tudi iz štajerskega konca.
  1. Po prijavi boste na elektronsko pošto prejeli potrditev o prijavi. V kolikor sporočila ne prejmete, preverite vsiljeno pošto (spam). V tem elektronskem sporočilu se bo nahajala vaša referenčna številka, katero morate obvezno uporabiti pri plačilu avansa za ogled tekme.
  2. V roku treh dni od prejema potrditvene pošte, morate poravnati znesek plačila na račun Kluba navijačev AC Milan Slovenija 
  3. V kolikor bi na tekmo želela oseba, ki je mlajša od 18. let, brez spremstva staršev, nas na to opozorite in pišite na karte@acmilan.si

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik)

Predviden potek dogodka:

V Milano se bomo iz Ljubljane odpravili v soboto, 13. aprila, v jutranjih urah. Na avtobusu bomo poskrbeli, da boste preživeli lepo soboto. Ko prispemo v Milano, sledi piknik z našim žar mojstrom pred samim stadionom. Za hrano in pijačo na pikniku bo poskrbljeno s strani Kluba navijačev AC Milan Slovenija, doplačilo ni potrebno. Za tiste, ki bi si želeli ogledati tudi Casa Milan (muzej) ali mestno središče (oboje po želji), bomo poskrbeli z vsemi napotki. V primeru slabega vremena ob prihodu v Milano, piknik odpade.

Več informacij o samem poteku dogodka in točen urnik bomo poslali približno en teden pred odhodom.

Paketi in cenik (CENIK POTRJEN):

 1a - sedišče na 2. Ringu (modra tribuna – Curva Sud, omejeno število). Cena: člani - 75€, nečlani - 80€
 1b - sedišče na 2. ringu (rdeča tribuna). Cena: člani - 100€, nečlani - 105€
 1c - sedišče na 2. Ringu (oranžna tribuna). Cena: člani - 90€, nečlani - 95€
 2a - sedišče na 1. Ringu (zelena tribuna). Cena: člani - 85€, nečlani - 90€
 2b - sedišče na 1. Ringu stranski del, sektorji 149-154 in 167-172 (oranžna tribuna). Cena: člani - 90€, nečlani - 95€
 VIP - sedišče na 1. Ringu centralni del, sektorji 159 in 161 (oranžna tribuna). Cena: člani - 140€, nečlani - 145€

 

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik)

POGOJI PRIJAVE:

  1. Z izpolnitvijo spodnejga obrazca se strinjate z obdelavo vaših podatkih, za potrebe prijave na dogodek – ogled nogometne tekme ter pogoji, ki so navedeni v sekciji »varstvo osebnih podatkov«.
  2. Podatki o prijavi in nakupu karte so posredovani organizaciji, ki deluje pod okriljem uradnega kluba. Klub navijačev AC Milan Slovenija ne more prevzeti odgovornosti za morebitne napake organizacije, ki zagotavlja karte (primer: prijavljenemu se po napaki tretje osebe - organizacije, da karto za drug sektor od želenega).
  3. Izjavljam, da nisem privrženec nasprotne ekipe. V primeru, da se odkrije navijača nasprotne ekipe na poti na tekmo, le-ta na licu mesta plača dvojno ceno vstopnice, ter dobi prepoved udeležbe vseh nadaljnih dogodkov pod našim okriljem. V kolikor se kršitev odkrije že pred odhodom, se mu brez vračila denarja ne omogoči odhoda na dogodek. 
  4. Klub navijačev AC Milan Slovenija ne more zajamčiti ogleda tekme v primeru višje sile (primer: odpoved tekme v sezoni 2017/2018 zaradi smrti nogometaša Davide Astorija, med tem ko je bil naš avtobus že v Milanu). V tem primeru bo Klub navijačev AC Milan Slovenija ravnal v skladu s politiko in navodili uradnega kluba AC Milan (morebitna refundacija ali zamenjava kart), ne more pa povrniti ostalih stroškov, ki bi nastali ob tem (stroški prevoza).
  5. Klub navijčev AC Milan Slovenija svoje izlete skrbno načrtuje, zato da smo na prizorišču pravočasno in da se domov vrnemo ob predvideni uri. Klub navijačev AC Milan Slovenija samo v primeru višje sile ne more prevzeti odgovornosti in zagotoviti pravočasnega prihoda na prizorišče in iz njega.
  6. V primeru, da se oseba, ki se prijavi na ogled tekme ne pojavi ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu odhoda (ob odhodu iz Slovenije in Milana), se ga skuša poklicati in preveriti situacijo. V kolikor oseba zamudi več kot 10 minut, se pot na tekmo nadaljuje brez prijavljenega, ki krije celotne stroške organizacije.
  7. V primeru premajhnega števila prijav bo Klub navijačev AC Milan Slovenija vsaj pet dni pred predvidenim odhodom obvestil vse prijavljenje o preklicu izleta. Vsem prijavljenim bo povrnil celotni znesek aranžamaja. V primeru, da bo prijavljeni vseeno želel na ogled tekme v lastni režiji, mu bo Klub navijačev AC Milan Slovenija skušal omogočiti nakup karte.

Prej ko oddamo seznam imen za vstopnice, boljše sedeže na tribuni bomo imeli, zato pohitite.

V primeru da paketi ne bodo razprodani, bo možna tudi prodaja vstopnic brez prevoza. 

Natančnega sedišča in sektor za posameznika pred prevzemom vstopnic tudi mi ne bomo vedeli. Sektor in mesto sedišča bo znano ob prevzemu vstopnic na San Siru.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO. PRIJAVE POTEKAJO PO PRINCIPU: KDOR PRVI PRIDE, PRVI MELJE! POHITE S PRIJAVO!

ROK ZA PRIJAVE JE SOBOTA, 6. 4. 2019, do 20. ure.  

Lep pozdrav,

AC Milan Slovenija

www.acmilan.si