Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

8. piknik AC Milan Slovenija

64x64

Franco Baresi - legende o njem

V prispevku objavljamo nekaj izjav legend Milana ter ostalih velikanov svetovnega nogometa o Francu Baresiju, legendi Milana, ki še vedno deluje v klubu kjer je pustil vse. 

Franca smo spoznali tudi mi, to je bilo leta 2014, ko smo se odpravili na tekmo Milan - Lazio (klik za reportažo)

Medtem ko smo nestrpno čakali na prihod Baresija, smo si kupili vstopnice za ogled Mondo Milana. Ravno v času, ko smo želeli vstopiti v muzej, smo v bližini recepcije kar na enkrat zagledali legendo kluba. Seveda smo na vse načine poskušali priti čim bližje, toda bilo je težko, saj je bil na začetku prisoten velik pritisk navijačev. Želeli smo si kakšne slike ali vsaj kakšen avtogram. Vztrajali smo tako dolgo, da nas je vsaj nekaj dobila avtograme in naš najmlajši udeleženec sliko s samim "Il Capitanom".

Vztrajali smo še nekaj časa, tako da se je naš vodič Anej z gospo, ki je bila ves čas prisotna ob Francu dogovoril za sliko s transparentom našega kluba. Še dobro nismo pritisnili na sprožilec fotoaparata, je zraven Baresija stal nasmejani Anej in tako je nastala slika, ki je objavljena tudi v tem prispevku. Vprašanje, če je Franco Baresi v tistemdnevu namenil toliko pozornosi navijačem kot naši skupini navijačev. Kot kaže se nas je dobro zapomnil, saj je tudi "retweetal" naš prispevek.

Franco Baresi - legende o njem

Ogled tekme: Milan - Lazio, sobota 13. april ob 20.30

Ogled tekme: Milan - Inter, 17. 3. ob 20:30

Ogled tekme: Milan - Napoli 26.1.2019 ob 20:30

Ogled tekme: Milan - Fiorentina

5. rojstni dan - Vse najboljše AC MILAN SLOVENIJA!

NAGRADNI NATEČAJ - Šal AC Milan Slovenija 2017/18

Prince napolnil energije za svoj Milan

Finale pokala Italije, 21. maj