Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Vabilo na tradicionalni piknik AC Milan Slovenija

AUG 19 2021

avtor: Klub navijačev

Pozdravljeni Milanisti!

Sporočamo vam, da bo Klub navijačev AC Milan Slovenija v soboto, 2. oktobra 2021, organiziral tradicionalni, že 9./10. piknik navijaškega kluba! Prosimo, da v kolikor se želite udeležiti piknika, to storite čimprej in se prijavite preko spodnjega obrazca.

Piknik bo tokrat potekal v Račah (http://www.zlataribica.si/sl/prostor-za-piknike/) na pikink prostoru Zlata ribica, kjer bo mogoče igrati nogomet ali odbojko na mivki. Prostora je dovolj za vse, dobrodošli so vaše družine, otroci... Cena za udeležbo na pikniku bo cca. 15€ (odvisno od prijav) na osebo (za otroke manjši znesek). 

Povzetek predlanskega piknika, ki je bil odlično organiziran s strani naših prijateljev iz Kočevja si lahko preberete tukaj (KLIK).

Na pikniku boste imeli še možnost urediti članstvo in podaljšati članarino za novo sezono, prevzeti darilo za prejšnjo (v kolikor ga še niste).

Vljudno vas naprošamo, da se na piknik zaradi lažje organizacije prijavite čimprej, najkasneje pa do srede 22. septembra, do 20. ure. 

Do sedaj so vsi pikniki presegli pričakovanja, saj smo se vedno ob dobri družbi zabavali pozno v noč. Potrudili se bomo, da se boste zabavali tudi tokrat in da vam bo dogodek ostal v lepem spominu.

PRIJAVE PREKO SPODNJEGA OBRAZCA:

 

Se vidimo na pikniku,

Lep pozdrav!

AC Milan Slovenija